Aktuality

Mladý zahrádkář

V pátek dne 17. května 2024 se ve velkém sálu Administrativního a kongresového centra FLORIÁN, Komenského 1190, ve Žďáře nad Sázavou Územní sdružení Českého zahrádkářského svazu Žďár nad Sázavou uspořádalo okresní kolo soutěže Mladý zahrádkář. Soutěže se zúčastnilo 30 soutěžících z 6 škol a to děti z 1. ZŠ Nové Město na Moravě, ZŠ Nové Veselí, ZŠ Sokolovská Velké Meziříčí, ZŠ Školní Velké Meziříčí, ZŠ Rožná a ZŠ Velká Bíteš.  Žáci z naší školy se snažili a dosáhli velmi pěkného umístění:

V kategorii starších získal Miroslav Knoflíček 3.místo, hned za ním -čtvrtá- se umístila Marie Hrdličková a Stephanie Cottinová obsadila 5. místo. Za prokázané znalosti a pilnou přípravu patří soutěžícím obdiv a poděkování.

A jak se líbila soutěž našim žákům?

„Líbilo se nám, jak byla soutěž organizovaná a rády se příští rok zúčastníme znovu a opět se naučíme něco nového.“ M. Hrdličková, S. Cottinová, N. Jašková.

„Sice nám počasí moc nepřálo, pršelo a byla zima, ale soutěž nám to vynahradila. Dostali jsme dobré občerstvení a nakonec i drobné ceny za umístění i účast. Organizátoři byli velmi milí a zkušení. Děkujeme jim i paní učitelce, že nás připravila a vzala s sebou.“ M. Knoflíček, M. Bytešník.

Ing. Renáta Pelánková

686

Zřizovatel

  • Velká Bíteš

Podpořil

  • Kraj Vysočina

Partnerské odkazy

  • Učebna v přírodě
  • Ověřená firma
  • Příroda velkobítešska
Nahoru